Termodragt plus size, XXL, XL

Hvis du går og leder efter en termodragt, er det vigtigt at du vælger at købe en i den rette størrelse. Der er ikke meget ved at have en termodragt, hvis den bare skal ligge i skabet, fordi den ikke passer. Så hvis du får bestilt en i en forkert størrelse, er det også bedre at sende den tilbage og få den byttet. Det bliver du meget gladere for i længden. Messager har termodragter fra XS til XXL, og du kan sortere i dem for at finde de forskellige størrelser på deres hjemmeside.

Termodragt plus size

Hvis du er på udkig efter en termodragt plus size model, kan det være lidt svært at give et konkret svar på hvad der passer. Vi henviser derfor til at kontakte mærket, du ønsker en termodragt fra, for at være helt sikker på du får en termodragt der passer dig. Nogle gange vil mærkerne angive størrelse i termodragt dame XXL, og andre gange termodragt dame str 48. Flere mærker udbyder efterhånden en dame termodragt plus size model, så du kan med stor sandsynlighed finde en der passer perfekt til dig. Hvis du er på udkig efter en dame termodragt XXL eller XL model, kan du læse mere om dette i afsnittene under.

Det er som tidligere nævnt, vigtigt at termodragten passer. Så er det en plus size termodragt, du skal bruge, er det bare med at lede til du finder en.

Termodragt dame XXL

Klart de fleste forhandlere har en termodragt i XXL. Så du har flere forskellige muligheder at vælge imellem, når du skal finde den perfekte termodragt til dig.

Hvis du har svært ved at finde en lækker dame termodragt i XXL, har vi fundet nogle forskellige bud herunder.

Termodragt dame XL

Hvis det er en dame termodragt XL model du søger, er der selvfølgelig også mange valgmuligheder at vælge imellem. Her har vi også fundet nogle forskellige modeller, for at gøre din søgning lidt nemmere for dig. Så kan du forhåbentlig finde den termodragt du skal bruge, til at holde dig varm til vinter.

Størrelse L

I en størrelse large, komemr vi ned i de størrelser, hvor de fleste mærker har alle deres modeller i disse størrelser. Udvalget er derfor rigtigt stort, og der er rigtig man forskellige termodragter at vælge imellem.

Termodragt dame str M og str S

Er det en termodragt i str M til damer, du lige passer, er der mange muligheder. Det kan nærmest også være uoverskueligt, da alle modeller bliver lavet i medium. Vi har prøvet at gøre det lidt nemmere, og har fundet en række dame termodragter i str M, som du kan se herunder.

Ligesom med termodragterne i str M og L, er der her et stort udvalg af termodragter at vælge imellem. Du har derfor god mulgihed for at finde lige præcis den dame termodragt str S, som du gerne vil have. Herunder kan du se et udvalg af termodragter der fås i størrelsen small.

XS og XXS

Til sidst er det selvfølgelig også muligt at finde en dame termodragt i XS og XXS. Ligesom med de store størrelser, laver mange af mærkerne ikke ligeså mange modeller i de helt små størrelser. Det er dog stadig muligt at finde flere muligheder i de helt små størrelser. Vi har sorteret og fundet frem til de dragter herunder.

Termodragt dame store størrelser

Det er desværre stadig sådan at det er lidt sværere at finde termodragt, og måske også tøj generelt, i de store størrelser. Der er generelt lidt færre modeller fra de forskellige mærker, der kommer i de størrelser. Det kan derfor godt være ekstra svært at finde en dame termodragt str 46, 48 eller 50. Vi håber at vores information, og de termodragragter vi har fundet, har været en hjælp, om det så har været en termodragt dame str 50 eller en termodragt i xs.


De fleste forhandlere angiverer deres størrelser i XL osv. Hvis du derfor er på udkig efter en termodragt dame str 48, kan det være en god ide, at finde ud af hvad det er tilsvarende. Det samme gælder for en dame termodragt str 50 eller 46, ja generelt er det altid nemmere at finde information om de forskellige termodragter, hvis det er f.eks. XL.

Scroll to Top